Loading...

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Ky është emisioni i parë Shqiptar që realizohet me teknologjinë më të fundit 4K Ultra HD. Në emisionin e shtatë: 1. Njihuni me racën e qenve Rottweiler 2. Ju prezantojmë Violën & Gisin […]

Read more

#theSummerSong2014 | Java e GjashtëZbulo renditjen #Top50 ketu:goo.gl/s5VLwuVotoni per kengen #Hit te #Vere2014! >> goo.gl/R9gAt2Duke filluar nga data 16.06.2014, rikthehet për të dytin vit klasifikimi veror i këngëve hit #theSummerSong. Stafi i Nix Music pas suksesit të vitit të kaluar, ku kënga Hit e Verë 2013 u shpall “Nëse thua Po” kënduar nga këngëtari Alban Skënderaj, […]

Read more

Zbulo renditjen #Top50 ketu: goo.gl/nHH994VOTO TANI! >> goo.gl/R9gAt2Duke filluar nga data 16.06.2014, rikthehet për të dytin vit klasifikimi veror i këngëve hit #theSummerSong. Stafi i Nix Music pas suksesit të vitit të kaluar, ku kënga Hit e Verë 2013 u shpall “Nëse thua Po” kënduar nga këngëtari Alban Skënderaj, ka vendosur të risjellë këtë produksion duke seleksionuar […]

Read more

#theSummerSong2014 | TOP 10 / Java e DyteDuke filluar nga data 16.06.2014, rikthehet për të dytin vit klasifikimi veror i këngëve hit #theSummerSong. Stafi i Nix Music pas suksesit të vitit të kaluar, ku kënga Hit e Verë 2013 u shpall “Nëse thua Po” kënduar nga këngëtari Alban Skënderaj, ka vendosur të risjellë këtë produksion duke […]

Read more

#theSummerSong2014 | TOP 10 / Java e DyteDuke filluar nga data 16.06.2014, rikthehet për të dytin vit klasifikimi veror i këngëve hit #theSummerSong. Stafi i Nix Music pas suksesit të vitit të kaluar, ku kënga Hit e Verë 2013 u shpall “Nëse thua Po” kënduar nga këngëtari Alban Skënderaj, ka vendosur të risjellë këtë produksion duke […]

Read more

#theSummerSong2014 | TOP 10 / Java e DyteDuke filluar nga data 16.06.2014, rikthehet për të dytin vit klasifikimi veror i këngëve hit #theSummerSong. Stafi i Nix Music pas suksesit të vitit të kaluar, ku kënga Hit e Verë 2013 u shpall “Nëse thua Po” kënduar nga këngëtari Alban Skënderaj, ka vendosur të risjellë këtë produksion duke […]

Read more

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Ky është emisioni i parë Shqiptar që realizohet me teknologjinë më të fundit 4K Ultra HD. Në emisionin e gjashtë: 1. Njihuni me racën e qenve Akita Japonezë 2. Ju prezantojmë Akitën Eiki […]

Read more

#theSummerSong2014 | TOP 10 / Java e PareDuke filluar nga data 16.06.2014, rikthehet për të dytin vit klasifikimi veror i këngëve hit #theSummerSong. Stafi i Nix Music pas suksesit të vitit të kaluar, ku kënga Hit e Verë 2013 u shpall “Nëse thua Po” kënduar nga këngëtari Alban Skënderaj, ka vendosur të risjellë këtë produksion […]

Read more

Thumb – 164 – Pensionista ne Top Fest Emision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore

Read more

Thumb – 163 – Intelektualet qe do “shpetojne” Shqiperine! Emision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore

Read more

Thumb – 162 – Gjithe dynjaja kopjon Dafinen? Emision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore

Read more

Thumb – 161 – Zbulohet shkaku i termetit…Edi Rama! Emision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore

Read more

Thumb – 160 – Po bie droge nga qielli. Emision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore

Read more

Te gjithe me mjeker si Conchita! Emision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore

Read more

TKOB VS Gazetareve Emision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore

Read more

Deshtimi yne i rradhes ne Eurovizion! Emision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore

Read more

Ose punoj drejtor, ose rri pa pune! Emision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore

Read more