Once a famous music producer, Berk Ataman (Barış Kılıç) lost everything in life – including his job and his love. He abandoned Istanbul and began a quiet life in Cyprus where he did not have anything but the sea and sun. During 13 years, he finds peace with his boat and his loneliness. After the […]

Read more

Subjekti i filmit: Pelin (Hande Doğandemir), i cili punon në një qendër tregtare, mashtrohet nga İlker (Mithat Can ÖZER), i cili njihet edhe si playboy. Papritur, bota e Pelinit shembet. Burak (Şükrü Özyıldız), një baterist i pashëm i shkëmbinjve, do të jetë një shoqërues dhe do të ndryshojë jetën e tij në aventurën e tij […]

Read more

Deniz, një grua e re, e bukur dhe e suksesshme, ka një peng të vetëm në jetë. Dashurinë e madhe për Emrenë, të cilin nuk e heq dot nga mendja. Kur mëson se rrezikon ta humbasë përfundimisht atë, ajo rend në Izmir për t’ia fituar sërish zemrën. Por tashmë ata të dy nuk janë vetëm […]

Read more