Loading...

Një person mesatar i fiksuar pas famës, arratiset nga çmendina me një grup të çmendurish për një përpjekje të fundit të dëshpëruar për t’u bërë të famshëm.

Read more

E tërhequr nga shkaku rrënjësor i sjelljes së dhunshme, psikologia me famë botërore, doktoresha Amanda Tajler, e kap mundësinë e intervistimit dhe analizimit të të burgosurit të dënuar me vdekje, Xhekson Shei. Gjatë intervistës dhe fatit të Xhekut të varur në një fije, Amanda duhet të vendosë nëse duhet lejuar apo jo heqja e dënimit […]

Read more

Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Turkish pronunciation: [muhteˈʃɛm ˈjyzjɯl cøˈsem], English: The Magnificent Century: Kösem) is a Turkish television sequel to the 2011 Turkish television period drama Muhteşem Yüzyıl. Written by Yılmaz Şahin, it recounts the life of Mahpeyker Kösem Sultan, a slave girl who became one of the most powerful women in Ottoman history after she was […]

Read more