Delikatese

Një serial origjinal për tortat. Nga porositja deri tek dorëzimi në ambiente nga më të ndryshmet për çdo rast dhe festim. Por gjatë rrugës dalin edhe të papritura që filmohen nga telekamerat.

Sezoni 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.