E lezetshme dhe e rrezikshme (Sevimli Tehlikeli) | Film turk

Subjekti i filmit:
Pelin (Hande Doğandemir), i cili punon në një qendër tregtare, mashtrohet nga İlker (Mithat Can ÖZER), i cili njihet edhe si playboy. Papritur, bota e Pelinit shembet.

Burak (Şükrü Özyıldız), një baterist i pashëm i shkëmbinjve, do të jetë një shoqërues dhe do të ndryshojë jetën e tij në aventurën e tij zhgënjyese dhe hakmarrëse për Pelin të varfër.

Do të mahniteni duke parë Burin të jetojë me daulle, entuziast të natyrës, Burak të bukur në grupin rock që i jep Pelinit momentin më të pakënaqur…

Sepse jeta është ajo për të cilën planifikoni dhe ka pasion, luftë, krenari dhe një hakmarrje të vogël në dashuri aşkın

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>