Embëlsira

Linda Fishta rikthehet në studion e LIVING për sezonin e dytë të formatit që zgjoi kureshtjen e të gjithëve. Receta origjinale, të paprovuara, të menduara dhe testuara nga vete Linda për shikuesit e LIVING.  Zbuloni shije të reja dhe surprizoni të dashurit tuaj me ëmbëlsira të reja.

Sezoni 1

Sezoni 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.