Familja – E2

More videos
Views
   

Luajne aktoret Diana Proko, Gjergji Trola, Markela Dede, Natasha Seli, Aishe Stari, Xhevair Zeneli janë disa nga emrat e aktorëve të cilët luajnë me mjeshtëri në këtë film që është prodhuar nga Grishaj Film Production dhe financuar nga RTSH.

About The Author
-