Femrat | 2013

More videos
Views
   
Femrat“Femrat” është film artistik me metrazh të gjatë, një komedi romantike, e para e këtij lloji në Shqipëri që pas viteve ’90. I prodhuar nga Rucksack Productions, një kompani me qendër në New York, “Femrat” kombinon talentet më të mira shqiptare me eksperencën më të mirë të huaj për të sjellë për herë të parë para publikut shqiptar një komedi romantike në qendër të së cilës është marrëdhënia e shumë diskutuar mes meshkujve dhe femrave.

Titulli origjinal: Femrat
Filmi fillon: 15.12.2013
Zgjatja e filmit: 90 Minuta
Shteti/Viti: ALB/2013
Lloji: Komedi
Aktorë: Ermal Mamaqi, Enxhi Cuku, Salsano Rapi, Zamira Kita, Olta Daku, Eriona Kakeli, Robert Aliaj, Andia Xhunga, Besmir Bitraku, Marko Bitraku, Roland Saro..etj
Regjisori: Rudina Vojvoda
Distributori: Rucksack Productions

About The Author
-