Fillim i vështirë

More videos
Views
   

Filmi “Fillim i vështirë” prodhim i vitit 1986.
Regjia: Albert Xholi, Skenari: Shpresa Vreto, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Peçi.
Përmbajtja e filmit”Rreziku i ardhjes së njerkës” vjen papritur në jetën e Bledit të vogël. Ky lajm që vogëlushi e mëson rastësisht ishte një shok emocional për të. Nga ana tjetër kjo ndikon në lidhjen shpirtërore midis babait të Bledit Agronit dhe Zanës një kolege e tij e cila ushqen një ndjenjë të thellë dashurie për Agronin.
Aktorët:Shkëlqim Basha, Marta Burda, Timo Flloko, Sokol Gjoshi, Marjeta Ljarja, Margarita Xhepa, Donika Zyberi.

Category: Filma Shqip
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.