Gjithcka-Shqip-Spoti-TV-E-Shtune-ora-23.00

“Gjithcka Shqip” do të jetë një hapësirë prezantuese dhe promovuese të këngëve dhe klipeve të artistëve shqiptar. Programi transmetohet çdo të shtune ora 23.00 në rrjetin e RTSH. Emisioni i parë ka filluar në datë 15 mars 2014. Info Media Albania eshte partner zyrtar i emisionit dhe mundesuar presencen online me nje website dhe faqen zyrtare ne facebook.

Web: https://www.imalbania.com/gjithckashqip/
Fb: https://www.facebook.com/GjithckaShqip
Youtube: https://www.youtube.com/NMTVchannel

Sezoni 1

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.