Film Shqiptar (Komedi): Gjuetia e Fundit

Regjia: Pali Kuke, Koço Devole

Skenari: Koço Devole

Viti i Prodhimit: 1992

Aktorë: Koço Devole, Vasillaq Vangjeli, Agim Bajko (Mjeshtër i Madh), Xhevahir Zeneli, Skender Sallaku (Artist i Popullit), Sejfulla Myftari (Cekja), Mehdi Malkaj, Arben Shaka dhe Marjana Kondi.

Filmi komedi Gjuetia e Fundit është ndër filmat e parë të prodhuar pas ndërrimit të sistemit politik në Shqipëri në fillim të viteve ’90. Në të marrin pjesë aktorët e Estradës së Tiranës dhe humoristi i mirënjohur beratas Sejfulla Myftari (Cekja i Beratit).

Gjuetia e Fundit

| Telekomedi | 0 Comments

Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs/www.imalbania.com/home/video/wp-content/themes/truemag/single-video.php on line 113

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>