Miku im më i mirë ka 4 putra – S01 – Episodi 1

More videos
Views
   

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Në program janë përdorur edhe materiale vizive të Animal Planet TV.

Në emisionin e parë:

1. Njihuni me racën e qenve Labradorë
2. Këshilla veterinare: Çfarë duhet të bëjmë kur sapo marrim në shtëpi një qen apo mace
3. Njihuni me racën e maceve Bërmilla
4. Ju prezantojmë Dalinë

Falenderojmë për pjesëmarrjen: Blerina Angonin dhe Artan Karolin.

Data e publikimit 27/02/2014

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.