Herşey Seninle Güzel (Me ty cdo gje eshte e bukur) | Film turk

Deniz, një grua e re, e bukur dhe e suksesshme, ka një peng të vetëm në jetë. Dashurinë e madhe për Emrenë, të cilin nuk e heq dot nga mendja. Kur mëson se rrezikon ta humbasë përfundimisht atë, ajo rend në Izmir për t’ia fituar sërish zemrën. Por tashmë ata të dy nuk janë vetëm dhe betejën do ta fitojë ndjenja më e fortë.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>