Jo vetem mode – S02 – Emisioni 16

More videos
Views
   

Një film i ri ideal për festën e të dashuruarve me Zac Efron sapo ka dalë në kinema.

Scarlett Johansson, “Marylin Monroe” e ditëve të sotme, imazhi i një marke ndërkombëtare.

E vërteta Marilyn Monroe, me ditaret e saj zbulon të vërteta të tjera për jetën e ikonës së përjetshme.

Cfarë do të thotë të bësh të bukur një yll hollivudi? Një make-up artist rrëfen prapaskenat në sallonin e saj të bukurisë.

Moda e Sandra Bullock, kandidatja potenciale për cmim Oskar me filmin “Gravity”.

Tirana, kryeqyteti ynë, feston 400 vjetorin e themelimit. Jo vetëm modë bën një udhëtim në historinë dhe vendet më të bukura të metropolit shqiptar.

Category: Programe
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.