Jo vetem mode – S02 – Emisioni 17

More videos
Views
   

Emocionet dhe prapaskenat e Cmimeve Oskar 2014 me ekipin e producentëve dhe prezantuesen Ellen Degeneres.

Makinat e së ardhmes i thonë lamtumirë benzinës apo naftës. E ardhmja është tek makinat elektrike.

‘The Monuments Men’, një film i ri në kinema “Made in George Clooney”.

Cila është dhurata më publike e bërë për Shën Valentin për aktorin me seksi në botë Hugh Jackman?

Arti shumëvjecar i Muranos në Tiranë ku do të shohim se si krijohen vepra arti me dorë në xham.

Cilat kanë qënë kartmonedhat e historisë së shtetit shqiptar që nga fillimi i shek. të XX? Një udhetim unik ekskluziv për Jo vetëm modë në një koleksion me shumë vlera.

Category: Programe
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.