Jo vetem mode – S02 – Emisioni 20

More videos
Views
   

Filmi më i ri thriller “Non-Stop” me Liam Neeson në bordin e një avioni të rrëmbyer mbërthen publikun në kinema.

Historia e vërtetë e legjendës në fluturim se kush mendoi për herë të parë për të lidhur Hong Kongun me pjesën tjetër të botës.

Promovohet në Tiranë parfumi më i ri femëror i Lancome “La Vie est Belle”.

Cdo udhëtim është emocion. Më thuaj cfarë valixheje mbart dhe do të të them se ku po shkon!

Një ftesë për caj dhe për të festuar ditën e verës nga Zonja e parë e vendit në Presidencë

Category: Programe
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.