Jo vetem mode – S02 – Emisioni 21

More videos
Views
   

Cilët janë dhe pse konsiderohen si yjet më seksi hollivudiane, ata që janë britanike? ‘

Mr. Peabody & Sherman’, filmi më i ri i animuar në kinema nga ekipi i filmit hit “Mbreti Luan”.

Një arkitekt i famshëm brazilian Oscar Niemeyer që vazhdon të mrekullojë botën.

Faktet dhe jeta e yllit amerikan Jennifer Garner ose ndryshe zonja Affleck.

Një udhëtim unik në pallatin presidencial për tju sjellë gjithcka nga të pathënat dhe faktet e godinës me kuriozitetin më të madh në kryeqytet.

Category: Programe
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.