Jo vetem mode – S02 – Emisioni 22

More videos
Views
   

Një speciale e plotë për Pallatin Presidencial Mbretëror. Një udhëtim ekskluziv brenda Pallatit të Brigadave, duke ju sjellë artin dhe sharmin e godinës më me kuriozitet në Tiranë. Aty do të takojmë stilin deko, si edhe të mendësisë se si ishte ndërtuar protokolli mbretëror, duke filluar që nga sallat e pritjes e deri te vendet clodhëse, aty ku madhështia imperiale është më e pranishme se kudo.

Category: Programe
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.