Jo vetem mode – S02 – Emisioni 24

More videos
Views
   

Tendencat më të fundit të sezonit të vjeshtës në pasarelat milaneze.

Në pasarelë edhe makinat si modele. Emrat e famshëm “veshin” markat e famshme të automobilëve.

Premiera hollivudiane e “Captain America: The Winter Soldier” me heroin e e adhuruar amerikan.

Sekretet e legjendës së ekranit të madh Robert De Niro.

Ekskluzivisht për “Jo vetëm modë”, rrëfen për ne jetën dhe pasionet e saj jo vetëm në muzikë, një nga këngëtaret e famshme Eda Zari.

Category: Programe
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.