Kombinati

Një serial televiziv i zhanrit sit com. Ngjarja zhvillohen në zyrat e “Kombinati”- it, një gjigant ekonomik i kohës së socializmit, i cili ka mbetur nën mëshirën e 7-8 të punësuarve që vazhdimisht zhatin dhe keqpërdorin pasuritë e ndërmarrjes dhe luten që “Kombinati” ti shpëtojë privatizimit. Karaktere komike që pasqyrojnë mentalitetin zhvates të shoqërive post – komuniste.

Aktorë
LUAN JAHA, ILIR PRAPASHTICA, ARMOND MORINA, LEZE QENA, YLBER BARDHI ETJ

Serial televiziv komik prodhuar nga CMB dhe Digitalb


 

SEZONI 1Episodet

SEZONI 2 – Episodet