Kuzhina Margarita | Sezoni 2 – Episodi 1

More videos
Views
   

Living, kanali 102 ne Platformen Televizive Dixhitale Satelitore dhe Tokesore Tring TV
Prodhim i Tring TV, 2012
Te gjitha te drejtat te rezervuara Tring TV.
Kuzhine
Autor programi: Jonid Jorgji
Prezantues:Irma Molla
regjisor:Bledar Linza
Kuzhina Margarita. Pjata të ngrohta dhe tradicionale që të dhuron Kuzhina Margarita

About The Author
-