Made in Albania | S01 – E01

More videos
Views
   
Made in Albania është formati më i ri i televiz. Një prezantues, Genti Bejko vendos të ndërmarrë një udhëtim nëpër profesionet më kanonikë dhe sipas imagjinatës…

 

Category: Programe
About The Author
-