Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs/www.imalbania.com/home/video/wp-content/themes/truemag/single-inbox.php on line 28

Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs/www.imalbania.com/home/video/wp-content/themes/truemag/single-inbox.php on line 76

Made in Albania | S01 – E02

More videos
879
Views
   

Episodi 2-Bujqesi
Kete here Genti do provoje te punoje ne Bujqesi. Kjo po qe eshte nje pune qe ai nuk ka provuar kurre. Nje experience e re ne natyre. Shefi I tij do te jete Prokopi, I cili do ta udhezoje dhe orientoje ne kete profesion.

Nje realizim i Anima Pictures
Prezantues : Gent Bejko
Autor : Paolo Mosca
Regjia : Soena Lame

Drejtor Fotografie : Elton Baxhaku
Montazh : Ermir Keta, Erenik Beqiri
Drejtoresh prodhimi : Eriola Fiore
Sigla dhe Credits : Rigers Zeneli
Kamera : Erenik Beqiri , Elton Baxhaku, Ennio Hajro
Operator Zeri: Bardh Xhani , Arben Meco
Drejtoresh prodhimi : Eriola Fiore
Asistente Prodhimi : Teuta Resuli
Branding Agency: Pik Creative
Koordinator Levizjesh: Elvin Minaj

Category: Programe
About The Author
-