Miku im më i mirë ka 4 putra – S01 – Episodi 05

More videos
Views
   

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media.

Në emisionin e pestë:

1. Njihuni me racën e qenve Pit Bull
2. Ju prezantojmë Pit Bullin Diablo
3. Spot informues: Si shohin dhe si dëgjojnë qentë?!
5. Si të zgjidhni këlyshin Tuaj
6. Spot ndërgjegjësues: Mos i braktisni kafshët Tuaja shtëpiake
7. Njihuni me racën e maceve Siameze
8. Spot informues: Përse lehin qentë?!
9. Ju prezantojmë Maksin
10. Spot ndërgjegjësues: Mizoria përtej fjalëve
11. Ju prezantojmë Dobermanin Misha
12. Kamera gazmore

Falenderojmë për pjesëmarrjen: Ergi Berati, Andi Berati, Amina Muça, Elda Boçi-Duka dhe Neo Dyrka.

Në disa pjesë të programit janë përdorur materiale filmike nga Animal Planet TV dhe BBC, të cilët i falenderojmë për bashkëpunimin.

About The Author
-