Miku im më i mirë ka 4 putra – S01 – Episodi 2

More videos
Views
   

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media.

Në emisionin e dytë:

1. Njihuni me racën e Pastorëve Gjermanë
2. Këshilla veterinare: Çfarë duhet të bëjmë nëse duam të adopotojmë një qen apo mace të braktisur
3. Njihuni me qentë e braktisur që ndihmoen nga vullnetarët e ARSA-s
4. Njihuni me racën e maceve Persiane

Falenderojmë për pjesëmarrjen: personelin e Spitalit Veterinar Sauk, Spitalit Veterinar “Pet Life”, Kombinat si dhe vullnetarët e ARSA-s.

Data e publikimit 09/03/2014

About The Author
-