Miku im më i mirë ka 4 putra – S01 – Episodi 3

More videos
Views
   

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media.

Në emisionin e tretë:

1. Njihuni me racën e qenve Dobermanë
2. Njihuni me macet dhe qenin e fotografes së mirënjohur Soela Zani
3. Këshilla veterinare: Si ta kuptojmë nëse qentë apo macet në moshë kanë probleme shëndetësore
4. Ju prezantojmë dy histori personale krejt të veçanta
5. Njihuni me racën e maceve Li Hua
6. Video gazmore

Falenderojmë për pjesëmarrjen: Soela Zani, Blerina Angoni, Rita Bala, Kristi Ziçishti.

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.