Miku im më i mirë | S1. E1

More videos
Views
   

“Miku im më i mirë” nga Bledi Strakosha. I pari emision shqiptar për fëmijë që i dedikohet tërësisht kafshëve shtëpiake dhe marrëdhënies sonë me ta. Çdo të premte, ora 16:30, RTSH HD

Bledi Strakosha
TV Producer – Presenter
About The Author
-