Mr. Robot | S01 – E01

More videos
Views
   

Në MR. ROBOT, Elioti, një inxhenier për sigurinë kompjuterike ditën dhe një mbrojtës i njerëzve natën, rekrutohet nga një grup i panjohur hakerash për të shkatërruar firmën për të cilën paguhet që ta mbrojë.

Vlerësimi sipas IMDb 9.6/10

Shiko: Vidto | Novamov | Usersfiles | Netu
Shkarko: Uptobox | FilepupUsersfiles

Category: Seriale
About The Author
-