https://www.youtube.com/watch?v=bfgLTBe57EQ

Në shtëpinë tonë

More videos
Views
   

Filmi “Në shtëpinë tonë” prodhim i vitit 1979. Regjisor: Dhimiter Anagnosti -AM – dhe skenari Kiço Blushi. Muzika Aleksander Peci.
Përmbajtja e filmit:Miri është një djalë i cili ndjek motrën e tij Ana. Ai zbulon që ajo ka lidhje me një djalë të ri. Miri ikën nga shtëpia dhe babai i tij i shqetësuar shkon për ta kërkuar. Kur kthehet në shtëpi, Miri ia tregon babait sekretin e dashurisë së motrës së tij duke shkaktuar një dramë tek autoriteti prindëror, por dashuria e Anës fiton mbi të.

Aktorët;Roza Anagnosti, Bujar Asqeriu,Tatjana Leska, Eptan Lohja, Mimika Luca, Robert Ndrenika, Ilia Shyti, Esma Agolli, Marta Burda, Agron Ballabani, Marika Kallamata, Xuzepina Panhi, Evis Bakllamaja, Zyra Cerkani, Era Dhimitri
Skender Hoxha, Dhimitra Keta, Llambro Konomi.
Dhimitra Keta
Llambro Konomi

Category: Filma Shqip
About The Author
-