News TV

More videos
Views
   

NEWS TV me emitimin e lajmeve si i pari televizion në Republikën e Kosovës me këtë karakter (24 orë lajme) ka filluar nga fillimi i vitit 2010.Lajmet e NEWS TV emitohen në tri forma, në ekranin e plotë, lajmet me titra statike me tabela shkrimore në anën e majtë si dhe lajmet me titra dinamike në formë shiriti lëvizës.
NEWS TV prodhon lajme të shpejta dhe të sakta duke synuar transmetimin objektiv të ngjarjeve për shikuesit. Shpejtësia dhe saktësia janë moto e NEWS TV.
Parimi bazë i Newstv është sa më pak prani të bindjeve, animeve apo paragjykimeve gjatë hartimit të lajmit, nga vendi, rajoni, bota, sporti dhe show bizi.
NEWS TV gjatë 24 orëve ofron hapësirë për reklamë në dy pozicione si dhe në spotet televizive që emitohen 2 herë në orë.

Category: Kosova
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.