Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs/www.imalbania.com/home/video/wp-content/themes/truemag/single-inbox.php on line 28

Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs/www.imalbania.com/home/video/wp-content/themes/truemag/single-inbox.php on line 76

Një gjeneral kapet rob

More videos
Views
   

Filmi “Një gjeneral kapet rob” është prodhuar nga Kinostudioja “Shqipëria e Re” në vitin 1980. Regjia: Spartak Pecani, Skenari: Skënder Hasko, Nexhati Tafa, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Lalo.
Përmbajtja e filmit:Një fshat i bukur bregdetar… Çeta vullnetare e fshatit gjatë stërvitjes ushtarake ndez fantazinë e fëmijëve. Duke imituar të rriturit dhe duke imagjinuar veten në një kohë lufte ata ndahen në dy grupe dhe nisin një lojë mjaft tërheqëse. Spikat trimëria e “gjeneral” Batos dhe e Gonit.
Aktoret: Florenc Skendaj (Goni): Enkela Dorcaj (Liria): Eptan Lohja (Petriti): Enrik Gjoka (nje femije): Genc Dautaj (gjenerali Bato): Gent Strazimiri (Fredi): Endri Lulo (natyralisti) etj.

Category: Filma Shqip
About The Author
-

Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs/www.imalbania.com/home/video/wp-content/themes/truemag/single-video.php on line 113

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>