Një tregim Prishtine

Aurora dhe Beni janë një çift i ri, të cilët e kanë një vajzë, Fionën. Kjo familje i takon klasës së mesme të shoqërisë, ndërsa bëjnë një jetë shumë të lumtur. Mirëpo sfidat e tyre fillojnë kur Fiona diagnostifikohet me kancer dhe Beni e Aurora duhet t’i gjejnë të hollat për shërimin e Fionës jashtë vendit.

Drama familjare, shoqërore, korrupsioni dhe dashuria, marrin kahje tjetër me sëmundjen e Fionës.

Category: Film Shqiptar

Warning: A non-numeric value encountered in /web/htdocs/www.imalbania.com/home/video/wp-content/themes/truemag/single-video.php on line 113

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>