Njëri nga ata

More videos
Views
   

Regjisor: Ilirjan Himaj Producent: Ilirjan Himaj Aktorë: Shkëlqim Islami, Agron Shala, Doresa Rexha Përshkrim i filmit: Fati në çantën e një postieri. Ai nis misionin më të rëndësishëm të jetës së tij. Pasi arrin në një vendbanim jo të zakontë, postieri kërkon personin me katër gishta për t’ia dhënë porosinë. Fati i tij dhe e kaluara e banorëve gjendetn në çantën e tij.

Category: Film
About The Author
-