Përrallë nga e kaluara

More videos
Views
   

“Përrallë nga e kaluara” është një film shqiptar i prodhuar në Shqipëri në vitin 1987. Skenari i këtij filmi është i bazuar në Novelen me të njejtin titull të Andon Zako Çajupit.
Permbajtja e filmit:Variacion i komedisë “14 vjeç dhëndërr ” të A. Z. Çajupit. Në këtë komedi autori tregon historinë e martesës së Gjinos 14 vjeçar me Marigonë 20 vjeçare. Marigoja hakmerret me të gjithë ata që sajuan këtë martesë të pazakontë dhe më në fund fiton.
Aktoret: Elvira Diamanti (Marigoja), Admir Sorra (Gjinua), Robert Ndrenika (Vangjeli)
Hajrie Rondo (Tana), Xhevdet Ferri (Trimi), Mimika Luca (Nena e Marigose), Xhemil Tagani (Papa Sotiri, prifti i fshatit), Mira Minga (Kotja), Mehdi Malkaj (Milua, budallai i fshatit), Zef Mosi (Maliqi), Birçe Hasko (Dasmori gaztor), Aristotel Stefani (Nje nga dasmoret), Margo Arseni, Baftjar Çena.

Category: Filma Shqip
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.