PIJANECË TË AJRIT T’EGËR

More videos
Views
   

Eshtë një film që fsheh një film tjetër brënda. Si janë gjetur paratë? 13.000 km nga Shkodra në Vlorë, nga divjaka në Strugë, takime një për një me 100 biznese. Film që bashkoi Audiencen dhe Artistët në një ëndërr të përbashkët dhe sollën këtë film për kinema. Ky film zbulon vende ku natyra ka puqur egërsinë me virgjërinë. Vende që turistë nga mijëra kilometra ëndërrojne t’i vizitojnë. Ky film punëson 100 artistë.

Titulli origjinal: Pijanecë të Ajrit t’egër
Filmi fillon: 17.10.2014
Zgjatja e filmit: 74 Minuta
Shteti/Viti: ALB/2014
Lloji: Dramë, Komedi
Aktorë: Devis Muka, Fatmir Xhelili, Juliana Arbi, Bonald Perkola, Alex Seitaj, Andi Zerja, Kristi Zeqo, Anisa Paturi.
Regjisori: Kelmend Karuni; Skenarist-Producent: Leonard Bombaj.
Distributori: Sirea Film
About The Author
-