RTSH Film

More videos
Views
   

Kanal tematik që do të vihet në dispozicion të transmetimit të kësaj gjinie të artit, ku do të përfshihen filmat shqiptarë dhe të huaj, filmave artistikë me metrazh të gjatë dhe të shkurtër, dokumentarëve etj.

About The Author
-