dm-790x443

Sherbyese te djallezuara (Devious Maids) është një serial televiziv amerikan, komedi-dramë, krijuar nga Mark Çeri, prodhuar nga studio e ABC-së dhe producent ekzekutivë Cherry, Sabrina Wind, Eva Longoria, Paul McGuigan, Larry Shuman, David Lonner, John Mass, Paul Presburger, dhe Michael Garcia.

Premiera e serialit u transmetua për herë të parë më 23 qershor 2013, në kanalin “Lifetime”.

Kasta i aktoreve përfshin Ana Ortiz në rolin kryesor dhe Dania Ramirez, Rozelin Sançez, Edi Ganem dhe Xhusi Rejes në rolet e shërbyeseve të tjera. Emra të tjerë të njohur janë Suzan Liçi, Rebeka Uiskonsin, Tom Irvin, Briana Braun, Bret Kullen, Mariana Klaveno dhe Grent Shou. Seriali bazohet në jetën e katër shërbyeseve latine që punojnë në shtëpitë më të pasura të Beverli Hillsit si dhe një e sapoardhur e cila e merr përsipër të zbulojë të vërtetën e zhdukjes së njërës prej shërbyeseve. Gjatë kësaj kohe ajo bëhet aleate me shërbyeset e tjera.


Sezoni 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.