T2 Trainspotting (2017) | Sub. Alb

More videos
Views
   

Në fillim ishte mundësia… më pas tradhëtia. Kanë kaluar 20 vjet. Shumë gjëra kanë ndryshuar por po aq shumë gjëra janë po njësoj. Mark Renton rikthehet në vendin e vetëm që mund ta quajë shtëpi. Të gjithë po e presin: Spadi, Djaloshi i Sëmurë dhe Begbi. E presin gjithashtu edhe miq të tjerë të vjetër: dëshpërimi, humbja, gëzimi, hakmarrja, urrejtja, miqësia, dashuria, dëshira, frika, pendimi, droga, vetë-shkatërrimi dhe rreziku vdekjeprurës, të gjithë janë në rresht për ta mirëpritur, gati për ndodhi të tjera.

Category: Film
About The Author
-