Loading...

Në fillim ishte mundësia… më pas tradhëtia. Kanë kaluar 20 vjet. Shumë gjëra kanë ndryshuar por po aq shumë gjëra janë po njësoj. Mark Renton rikthehet në vendin e vetëm që mund ta quajë shtëpi. Të gjithë po e presin: Spadi, Djaloshi i Sëmurë dhe Begbi. E presin gjithashtu edhe miq të tjerë të vjetër: […]

Read more