Loading...

Living, kanali 102 ne Platformen Televizive Dixhitale Satelitore dhe Tokesore Tring TV Prodhim i Tring TV, 2012 Te gjitha te drejtat te rezervuara Tring TV. Kuzhine Autor programi: Jonid Jorgji Prezantues:Irma Molla regjisor:Bledar Linza Kuzhina Margarita. Pjata të ngrohta dhe tradicionale që të dhuron Kuzhina Margarita

Read more

Living, kanali 102 ne Platformen Televizive Dixhitale Satelitore dhe Tokesore Tring TV Prodhim i Tring TV, 2012 Te gjitha te drejtat te rezervuara Tring TV. Kuzhine Autor programi: Jonid Jorgji Prezantues:Irma Molla regjisor:Bledar Linza Kuzhina Margarita. Pjata të ngrohta dhe tradicionale që të dhuron Kuzhina Margarita

Read more