Loading...

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Ky është emisioni i parë Shqiptar që realizohet me teknologjinë më të fundit 4K Ultra HD. Në emisionin e shtatë: 1. Njihuni me racën e qenve Rottweiler 2. Ju prezantojmë Violën & Gisin […]

Read more

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Ky është emisioni i parë Shqiptar që realizohet me teknologjinë më të fundit 4K Ultra HD. Në emisionin e gjashtë: 1. Njihuni me racën e qenve Akita Japonezë 2. Ju prezantojmë Akitën Eiki […]

Read more

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Në emisionin e pestë: 1. Njihuni me racën e qenve Pit Bull 2. Ju prezantojmë Pit Bullin Diablo 3. Spot informues: Si shohin dhe si dëgjojnë qentë?! 5. Si të zgjidhni këlyshin Tuaj […]

Read more

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Në emisionin e katërt: 1. Njihuni me racën e qenve Haski 2. Këshilla veterinare: A duhet t’i sterilizojmë kafshët tona shtëpiake? 3. Zbuloni me ne lokalin e parë në Tiranë të krijuar enkas […]

Read more

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Në emisionin e tretë: 1. Njihuni me racën e qenve Dobermanë 2. Njihuni me macet dhe qenin e fotografes së mirënjohur Soela Zani 3. Këshilla veterinare: Si ta kuptojmë nëse qentë apo macet […]

Read more

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Në emisionin e dytë: 1. Njihuni me racën e Pastorëve Gjermanë 2. Këshilla veterinare: Çfarë duhet të bëjmë nëse duam të adopotojmë një qen apo mace të braktisur 3. Njihuni me qentë e […]

Read more

Njihni më mirë kafshët Tuaja shtëpiake nëpërmjet programit: “Miku im më i mirë ka 4 putra”. Një prodhim i Bledi Strakosha Media. Në program janë përdorur edhe materiale vizive të Animal Planet TV. Në emisionin e parë: 1. Njihuni me racën e qenve Labradorë 2. Këshilla veterinare: Çfarë duhet të bëjmë kur sapo marrim në […]

Read more