Loading...

“Miku im më i mirë” nga Bledi Strakosha. I pari emision shqiptar për fëmijë që i dedikohet tërësisht kafshëve shtëpiake dhe marrëdhënies sonë me ta. Çdo të premte, ora 16:30, RTSH HD Bledi Strakosha TV Producer – Presenter

Read more

Kanal tematik që do të vihet në dispozicion të transmetimit të kësaj gjinie të artit, ku do të përfshihen filmat shqiptarë dhe të huaj, filmave artistikë me metrazh të gjatë dhe të shkurtër, dokumentarëve etj.

Read more

Kanal tematik sportiv që do të pasqyrojë të gjithë veprimtaritë sportive me karakter kombëtar, europian dhe botëror.

Read more

Kanal tematik që do të vihet në dispozicion të pasqyrimit të problematikave dhe interesave të diasporës, edhe për të mos i ndarë shqiptarët jashtë kufijve nga të tjerët.

Read more

Kanali gjeneralist kryesor me shtrirje dhe interes të gjerë i njëjtë në strukturë programore me kanalin ekzistues TVSH.

Read more