Taksisti | S01x01 Qeni

More videos
Views
   

“Taksisti” -Tplus
Nga e marta në të shtunë, ora 20:45

Një taksist me të cilin udhëtojnë për çdo ditë qytetarë të ndryshëm si nga jashtë qytetit, po ashtu edhe brenda tij, si nga Tirana për Prishtinë, edhe anasjelltas… Të gjitha të para nën syrin e një kamere, qytetarët flasin për jetën, problemet dhe normat shoqërore. Situata të ndryshme të sjella plot humor nga klientët e përhershëm, por dhe ata rastësorë…

Category: Seriale
About The Author
-