Treni niset në shtatë pa pesë

More videos
Views
   

Filmi “Treni niset në shtate pa pese ” prodhim i vitit 1988. Regjia: Spartak Pecani, Skenari: Nexhat Tafa, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Lalo.
Përmbajtja e filmit:Elteva e cila sapo ka filluar punë në bangën e shtetit fillon të flasë për dëmet e sjella nga puna e dikujt që po ndjek një zgjidhje ekonomike të gabuar. Ajo gjendet në udhëkryqe dhe në një moment pyet veten pse të gjithë janë kundër saj. Në këtë kohë doktori mendon se ajo është shtatëzënë. I dashuri e braktis. Është një intrigë që dikush e thuri pa shumë kujdes por i kushtoi shumë Etlevës.
Aktoret: Eva Alikaj (Etleva); Ndricim Xhepa (Astriti); Xhevdet Feri (Martini); Spiro Duni (Adi); Agim Shuke (doktori); Ilia Shyti — AM — (babai i Etleves); Mimika Luca (nena e Etleves); Marta Burda — AM — (nena e Astritit); Kendon; Irma Libohova.
Filmi u nderua me cmimin e trete ne Festivalin e Tete te Filmit Artistik Shqiptar. Me cmimin e dyte per interpretimin e rolit te Etleves u nderua dhe aktorja Eva Alikaj.

Category: Filma Shqip
About The Author
-