1 First Channel

More videos
Views
   

Televizioni “1 First Channel” filloi transmetimin më 28 Nëntor 2011. 1 First Channel transmeton ekskluzivisht në rrjetet kabllore: “Ipko”, “Kujtesa”, Diaspora  IPTV, DigitAlb IPtv, TVAlb në Amerikë, në platformën digjitale tokësore dhe satelitore  DigitAlb Satelit si dhe në shumë rrjete kabllore të vogla. Disa nga programet ValaMalaShow, 1st Minute, Kanari, Përrallë me tupan etj.

Category: Kosova
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.