Tv Opoja

More videos
Views
   

TV Opoja nisi zyrtarisht transmetimet më 22 Dhjetor të vitit 2014 dhe sot transmetohet më me shumë se në 5 platforma televizive, ku më një ekip tepër profesional, tashmë është bër si një pjesë e rëndësishme e televizioneve që janë në transmetim në keto Platforma. TV “Opoja ” synon të ketë një program cilësor, që t’i argëtojë njerëzit. Një program që i dedikohet të gjitha shtresave të shoqërisë dhe të gjitha moshave. Ekrani i “Tv Opoja ” kërkon t’u ofrojë shikuesve të tij muzikat dhe emisionet më të mira, ku për veç se ata të gjejnë qetësi, çlodhje, kënaqësi dhe jo presion, zhurmë, alarm e stres.

Category: Kosova
Tags:
About The Author
-