Loading...

Për videon Regjisor: Gazmend Nela Produksion: Frame Aktorë: Mevlyd Osmani, Fatime Llugiqi – Ademi, Luan Kryeziu, Kenan Gurgurovci Ka ardhur dita që Gjoni duhet të lajë gjakun e vëllait të vrarë. Midis nderit të familjes e traditave kanunore të gjakmarrjes dhe vrasjes së dikujt të afërt për të, çfarë do të zgjedhë ai?

Read more

Regjisor: Ilirjan Himaj Producent: Ilirjan Himaj Aktorë: Shkëlqim Islami, Agron Shala, Doresa Rexha Përshkrim i filmit: Fati në çantën e një postieri. Ai nis misionin më të rëndësishëm të jetës së tij. Pasi arrin në një vendbanim jo të zakontë, postieri kërkon personin me katër gishta për t’ia dhënë porosinë. Fati i tij dhe e […]

Read more

Bixhoz Me Dashurinë – Episodi 3 HD

Read more

“Miku im më i mirë” nga Bledi Strakosha. I pari emision shqiptar për fëmijë që i dedikohet tërësisht kafshëve shtëpiake dhe marrëdhënies sonë me ta. Çdo të premte, ora 16:30, RTSH HD Bledi Strakosha TV Producer – Presenter

Read more
https://r2---sn-4g5e6nsy.c.drive.google.com/videoplayback?id=cbf212d611fb811e&itag=18&source=webdrive&begin=0&requiressl=yes&mm=30&mn=sn-4g5e6nsy&ms=nxu&mv=m&pl=24&sc=yes&ei=1_upWbKIN4KgcvvHndgB&driveid=0B6N10cAD-O-kOVRMVG9oX0pJRE0&mime=video/mp4&lmt=1502862607709654&mt=1504312180&ip=217.73.142.82&ipbits=8&expire=1504319479&sparams=ip,ipbits,expire,id,itag,source,requiressl,mm,mn,ms,mv,pl,sc,ei,driveid,mime,lmt&signature=23B6BE727BFF6BD2FBE70E50E1C86C9B80A58682.82BBF505182F321F14350F12C54DA8941078851D&key=ck2

Four moms whose only common ground is their kids’ preschool class, decide to get together for a harmless “fun mom dinner.” Director: Alethea Jones Writer: Julie Rudd Stars: Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett

Read more

Kanal i dedikuar argetimit me prodhimet kryesore te BSM dhe jo vetem.

Read more