Veni Vidi Vinci – S01 – Episodi 8

More videos
Views
   

Drejtuar nga Alessio Vinci drejtori editorial ne Agon Channel. VENI ­ -Udhetimi ne te cilen moderatori shpreh kendveshtrimet e tij rreth atyre qe sheh. VIDI – Vendi i ngjarjes dhe takimi me personazhet me te cilet Alessio zhvillon pyetje te ndryshme ne baze te tematikave. VINCI ­ -Internvista dhe kerkimi i pergjigjeve me pergjegjesit kyc te ceshtjeve.

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.