Bëhuni gati, Roza Lati tashmë është në përgatitjet e fundit të formatit të ri që do të drejtojë!

Tashmë atë e njohim të gjithë, fillimisht nga Agon Channel ku u bë mjaft e njohur për çiltërsinë dhe lirshmërinë që kishte teksa ishte përpara kamerave, por gjithashtu edhe për fushatat e ndryshme në mbrojtje të kafshëve. ADVERTISEMENT Roza Lati e cila ashtu si ju kemi informuar edhe më parë, do të jetë prezente në … Vazhdoni me leximin e Bëhuni gati, Roza Lati tashmë është në përgatitjet e fundit të formatit të ri që do të drejtojë!