Nik Xhelilaj do të jetë “i keqi” në serialin e ri turk ‘Zgjimi i Selxhukasve të Mëdhenj’

Nik Xhelilaj është bërë pjesë e një seriali të ri turk dhe kjo nuk është hera e parë që aktori bëhet pjesë e prodhimeve kinematografike në Turqi. “News31” ka mësuar se Xhelilaj do të jetë në rolin e një ushtari bizantin. ADVERTISEMENT Në serialin që mban titullin “Uyanis: Büyük Selçuklu”, Niku do të luajë një … Vazhdoni me leximin e Nik Xhelilaj do të jetë “i keqi” në serialin e ri turk ‘Zgjimi i Selxhukasve të Mëdhenj’